Loading...
Home » Ballonvaarten » Ballonvaren Kempen

Ballonvaren Antwerpse Kempen

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ballonvaart boven de Antwerpse Kempen? In het noordoosten van de provincie Antwerpen en omtrek is Spildooren Ballooning dé autoriteit in ballonvaren.

Wij bieden allerlei ballonvaarten aan in de ochtend en avond. Je kiest zelf hoeveel mensen er met je mee varen.

Per mand kunnen er tot 15 inzittenden in, dus vraag gerust al je kennissen zoniet moet je mogelijk Antwerpenaren, Limburgers of Mechelaars tolereren die in de omgeving wonen.

Wil je liever samen met je levensgezel of bloedverwanten zonder medepassagiers door het luchtruim zweven? Boek dan een van onze VIP-arrangementen.

EEN BALLONVAART IN DE ANTWERPSE KEMPEN?

Als ballonvaart bedrijf heeft Spildooren Ballooning al meer dan 25 jaar ervaring in de Antwerpse Kempen! Wij hebben een passie voor ballonvaren die wij graag delen met zowel organisaties als individuen.

Meer Dan 25 Jaar Ervaring

Een Familiebedrijf met 25 jaar ervaring

Actief in de Antwerpse Kempen

Dé referentie in Antwerpen & omstreken

Gratis aandenken

Gepersonaliseerd cadeau bij iedere vlucht

Beste prijsgarantie

Boek al een ballonvlucht vanaf €139

ECHT ORIGINEEL ZIJN? GEEF EEN BALLONVAART CADEAU!

Wanneer je hoog wilt scoren in inventiviteit ben je zeker met een waardebon voor een ballonvaart. Ideaal als verrassing voor een jarige, geliefde of als teambuilding. Bij Spildooren Ballooning maken we het cadeau extra speciaal met een mooie wezenlijke cadeaubon.

Het postkantoor Antwerpen van Belgiëlei 112 , 2000 Antwerpen bezorgt je deze gewoon in je brievenbus. Wel zo leuk voor hij/zij die hem krijgt! Wil jij zo’n cadeaubon ballonvaart overhandigen? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

WIL JIJ MET EEN BALLONVLUCHT IN DE ANTWERPSE KEMPEN HOGERE SFEREN OPZOEKEN?

Dan boek je het beste vandaag nog je ballonvaart Antwerpse Kempen bij Spildooren Ballooning! Bij ons boek je al een ballonvaart vanaf € 139 per persoon. Tijdens de vlucht zie je niet alleen de prachtige Antwerpse Kempen, maar ook mogelijk de gemeenten van bovenaf zoals Balen, Brasschaat, Grobbendonk, Herentals, Hoogstraten, Kalmthout, Kasterlee, Lier, LierWommelgem, Lille, Malle, Olen, Ranst, Schilde, Turnhout, Vorselaar, Westerlo, Zandhoven, Zoersel.

Wel een ballonvaart, maar niet vanuit de Antwerpse Kempen? Vraag dan zeker ook naar ons royale aanbod in de andere provincies: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg, Brussel en Antwerpen. Je kunt ook een ballonvaart cadeaubon weggeven!
Voor meer informatie een offerte en wanneer je vragen hebt, kun je vrijblijvend contact opnemen.

WAT DOEN WE ALLEMAAL TIJDENS EEN BALLONVAART IN DE ANTWERPSE KEMPEN?

In totaal duurt de hele ballonvaart activiteit zo’n drie à vier uren en begint al voor het opvaren! Het is zeer ontzagwekkend om het opblazen van de luchtballon mee te maken. Tijdens dit schouwspel wordt er meer informatie gegeven over de vlucht en is het mogelijk de piloot eventuele vragen vooraf te stellen.

De ballonvaart zelf duurt ongeveer een uur. Gedurende de vlucht zal de piloot opmerkelijke weetjes over de omgeving geven. Nadat de luchtballon weer veilig aan de grond gezet is, kan er ongedwongen geconverseerd worden over de ontdekking. Hier krijgt iedereen een hapje en drankje bij en de passagiers worden op ouderwetse manier gedoopt met champagne.

Voordat we de lucht in gaan, zullen we tijdig de weersomstandigheden meedelen. Tevens ben je bij Spildooren Ballooning volledig verzekerd en ons toegewijde team zorgt ervoor dat je na de vlucht weer bij de start wordt teruggebracht.

BALLONVAREN KEMPEN, EINDELOOS VEEL AANLEIDINGEN

Altijd al eens willen varen in een ballon boven de Kempen? Wacht niet langer!

Een ballonvaart is een excentriek evenement: een buitengewoon
gebeuren dat je niet snel vergeet. Ontdek de rust en de stilte en ervaar het charmante Kempense landschap vanuit een luchtballon.

Hieronder slechts enkele voorbeelden van het onbeperkt veel omstandigheden waar een ballonvlucht voor geschikt is: groepsuitstappen, teambuilding, kinderuitjes, origineel huwelijksaanzoek idee, bedrijfsincentive, zonsondergang aanschouwen, zonsopgang bekijken, romantische uitstap, origineel verjaardagscadeau, bucketlist, origineel lentefeest, communiekado, jubileum locatie, cadeau voor stellen, pensioencadeau, …

Ballonvaren in de Kempen?

Boek een ballonvaart online in 3 stappen

1. Selecteer de regio waar je wilt ballonvaren

2. Kies de datum waarop je wilt vliegen en met hoeveel personen je zal opstijgen

3. Bevestig je boeking en geniet van je ballonvlucht

Organisator: Spildooren Ballooning 5 gebaseerd op 60 reviews – Prijs: 139 – Toestand: Nieuw

OVERZICHT VAN BEZIENSWAARDIGHEDEN IN DE ANTWERPSE KEMPEN

Tijdens een ballonvlucht in de Kempen is er altijd heel veel leuks te zien. Zo kun je tijdens de ballonvlucht misschien wel genieten van de volgende fascinerende bezienswaardigheden: Olmense Zoo, Artilleriemuseum Gunfire, Watermolen van Grobbendonk, Kasteel Le Paige, Begijnhof, Hidrodoe, Sint-Catharinakerk, Begijnhof, Kalmthoutse heide, Kabouterberg, Bobbejaanland, Begijnhof, Zimmertoren, Sint-Gummaruskerk, Stadhuis en Belfort, Heggekapel.

Je kunt direct van het moment gebruik maken om te genieten van de betoverende: Antitankgracht in Domein De Inslag, Arboretum Kalmthout, Bezoekerscentrum Boshuis Ravels, Bezoekerscentrum De Klapekster, Brechtse Heide, De Kempense Heuvelrug, De Konijnenberg , ‘De Veenmol’, De Vroente, Domein De Merel, Ecocentrum De Goren, Educatief bezoekerscentrum Grote Netewoud, Grenspark Kalmthoutse Heide , Het Grote Netewoud, Het Olens Broek, Kamp Noord, Klein Engelandhoeve, Kleine Netevallei – Viersels Gebroekt, Landschap De Liereman, Natuurbelevingspad ‘Stoerparcours’.

Spildooren Ballooning biedt ballonvaarten aan in heel de Antwerpse Kempen. Zo vind je altijd een ballonvaart bij jou in de Kempen. Hieronder vind je een overzicht van al onze mogelijke opstijglocaties:

  • Noorderkempen: Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Lille, Malle, Merksplas, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Turnhout, Vosselaar, Wijnegem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel
  • Zuiderkempen: Balen, Berlaar, Bonheiden, Dessel, Duffel, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Herselt, Hulshout, Laakdal, Lier, Meerhout, Nijlen, Olen, Putte, Vorselaar, Westerlo
  • Noorder- en Zuiderkempen: Mol

Het is mogelijk om zowel in de ochtend als in de avond een luchtballonvaart te plannen. Voor de prijs van de ballonvaart kun je per soort vlucht kijken wat de kostprijs is en informatie vinden hoe deze wordt bepaald.

Ook vliegen we over de parking zoals Gent, Sint-Niklaas en andere steden in Vlaanderen zijn mogelijk. Woon je in een andere regio? Vraag ons naar de mogelijkheden!

BALLONVLUCHTEN IN HEEL ANTWERPEN