Loading...
Home » Ballonvaarten » Ballonvaart voor Bedrijven

Ballonvaarten voor bedrijven

Uw medewerkers bedanken of motiveren? Uw klanten of andere relaties uitnodigen voor een unieke beleving? Een ballonvaart is een uniek evenement om dit te realiseren. En waarover lang en breed zal worden over nagepraat!

Tijdens de ballonvaart creëren we een groepsgevoel. Dit kan door bijvoorbeeld te beginnen met een gezamenlijk diner of ontbijt. En door het samenwerken bij het opbouwen van de ballon. Een leuke bezigheid die samen veel plezier oplevert!

Willen jullie liever een zakelijke insteek? Begin met een vergadering of bijeenkomst. Eenmaal in de lucht brengt het mooie uitzicht en de rust zorgt voor een heerlijke ontspannen afsluiting.

Het ballonvaartprogramma duurt ongeveer 3 tot 4 uur (de vlucht zelf duurt ruim een uur). Na de landing proosten we met bubbels en ontvangen jullie een luchtdoopcertificaat als tastbaar aandenken, Dit kan uiteraard ook met jullie eigen logo.

EEN BALLONVAART BOVEN ANTWERPEN VOOR BEDRIJVEN?

Spildooren Ballooning heeft meer dan 25 jaar ervaring in Antwerpen! Ervaar onze passie voor ballonvaren voor zowel bedrijven als particulieren.

25 Jaar Ervaring

Familiebedrijf met 25 jaar ervaring

Actief in Antwerpen

Dé referentie in Antwerpen & omstreken

Gratis cadeau

Gepersonaliseerd aandenken bij iedere vlucht

Beste prijsgarantie

Boek al een ballonvlucht vanaf €139

Ballonvaren in Antwerpen?

Boek een ballonvaart online in 3 stappen

1. Kies de regio waar je wil vliegen

2. Selecteer de datum waarop je wil vliegen en met hoeveel personen je zal opstijgen

3. Bevestig je boeking en geniet van je ballonvlucht