Loading...
Home » Ballonvaarten » Ballonvaarten op basis van personen

Ballonvaren tot 15 personen in Een ballon

Of je nu alleen, met 2 of 15 personen hogere sferen wilt opzoeken: bij ons heb je de ruimte om samen een geweldige ervaring te beleven in één of meerdere ballonnen met opstijglocaties in heel de provincie Antwerpen!

Wij hebben ballonnen waar er minimaal 2 en maximaal 15 personen tegelijk in één ballon mee kunnen varen! Spildooren Ballooning beschikt over diverse ballonnen en afhankelijk van de groepsgrootte zetten we een andere ballon in.

Wij beschikken in ons bedrijf over verschillende luchtballons. Onze grootste is voor 15 passagiers. Wij kunnen groepen aan van 15 of meer personen door het combineren van verschillende van onze luchtballons.

Daarnaast voeren wij op aanvraag exclusieve ballonvaarten uit met onze VIP-luchtballon. Met een VIP-ballonvaart maak je met twee, drie of vier passagiers een ballonvaart in een intieme sfeer. Zeer geschikt dus voor het vieren van bijzondere momenten.

EEN BALLONVAART VAN 2 T.E.M. 15 PERSONEN BOVEN ANTWERPEN?

Spildooren Ballooning heeft meer dan 25 jaar ervaring in Antwerpen! Ervaar onze passie voor ballonvaren voor zowel bedrijven als particulieren.

25 Jaar Ervaring

Familiebedrijf met 25 jaar ervaring

Actief in Antwerpen

Dé referentie in Antwerpen & omstreken

Gratis cadeau

Gepersonaliseerd aandenken bij iedere vlucht

Beste prijsgarantie

Boek al een ballonvlucht vanaf €139

Onze ballonlvuchten tot 15 personen per ballon

Wij vliegen over de provincie Antwerpen met verschillende soorten ballonvaarten. Hieronder kan je alle ballonvluchten voor 2 tot en met 15 personen per ballon!

Ballonvaren in Antwerpen?

Boek een ballonvaart online in 3 stappen

1. Kies de regio waar je wil vliegen

2. Selecteer de datum waarop je wil vliegen en met hoeveel personen je zal opstijgen

3. Bevestig je boeking en geniet van je ballonvlucht