Loading...
Home » Ballonvaarten » Ballonvaarten voor speciale gelegenheden

Ballonvaart voor speciale gelegenheden

Met een ballon meevaren is sowieso al een unieke ervaring voor velen. Wat als je deze nog meer bijzonder kan maken? Geef iemand een ballonvaart boven Antwerpen cadeau voor zijn/haar verjaardag, vraag uw geliefde ten huwelijk in een luchtballon of verzin uw eigen bijzondere gelegenheid.

Origineel en vooral niet uit de lucht gegrepen! Met een ballonvaart als cadeau scoor je sowieso hoog. Wat dacht u van een uiterst romantisch huwelijksaanzoek tijdens een ballonvaart of een trouw in een hete luchtballon? Ook kunnen onze heteluchtballonnen dienen als een feestlocatie. Breng uw feest naar hogere sferen tijdens een ballonvaart en maak indruk op uw gasten!

Een ballonvaart boeken voor een andere speciale gelegenheid van 1 tot en met 15 personen per ballon? Ja, dat is mogelijk. Contacteer ons met uw wensen en wij kijken of deze verwezenlijkt kunnen worden.

EEN SPECIALE BALLONVAART BOVEN ANTWERPEN?

Spildooren Ballooning heeft meer dan 25 jaar ervaring in Antwerpen! Ervaar onze passie voor ballonvaren voor zowel bedrijven als particulieren.

25 Jaar Ervaring

Familiebedrijf met 25 jaar ervaring

Actief in Antwerpen

Dé referentie in Antwerpen & omstreken

Gratis cadeau

Gepersonaliseerd aandenken bij iedere vlucht

Beste prijsgarantie

Boek al een ballonvlucht vanaf €139

Ballonvaren in Antwerpen?

Boek een ballonvaart online in 3 stappen

1. Kies de regio waar je wil vliegen

2. Selecteer de datum waarop je wil vliegen en met hoeveel personen je zal opstijgen

3. Bevestig je boeking en geniet van je ballonvlucht