Loading...
Home » Ballonvaarten » Ballonvaart Boeken

Ballonvaart boeken

Lijkt het je leuk een ballonvaart te boeken, maar weet je niet waar? Via mond op mond reclame komen veel van onze nieuwe klanten bij ons terecht. Alleen hoe weet je of je een weloverwogen keuze maakt?

De markt voor ballonvaarten kent verschillende aanbieders met ook verschillende prijzen. Hieronder geven wij je graag een paar tips hoe je de beste beslissing kunt maken.

BOEK BIJ DE NR. 1 IN BALLONVAARTEN

Prijzen vanaf €139,- per persoon

25 Jaar Ervaring

Familiebedrijf met 25 jaar ervaring

Actief in Antwerpen

Dé referentie in Antwerpen & omstreken

Gratis cadeau

Gepersonaliseerd aandenken bij iedere vlucht

Beste prijsgarantie

Boek al een ballonvlucht vanaf €139

5 TIPS VOOR EEN GESLAAGDE BALLONVAARTRESERVATIE OF BOEKING

Waar boek ik de mooiste ballonvaart tegen een aanvaardbare prijs? Welke opstijglocaties zijn er in de provincie Antwerpen? Welk ballonbedrijf is ervaren, veilig, betrouwbaar en zijn er nog extra kosten?

Even enkele vragen die in je hoofd opkomen voordat je een ballonvaart definitief reserveert. Binnen de ballonvaartsector zijn diverse ballonvaartbedrijven actief. Ook de prijzen kunnen onderling sterk verschillend zijn. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij geven graag enkele tips die jou kunnen helpen bij het nemen van de juiste beslissing:

De aanschaf van een ballonvaart is geen pak melk en gaat gepaard met meerdere factoren. Vaak betekenen lage prijzen ook een minder goede service en kortere luchtballonvaarten. Het is ook belangrijk te letten op de totale prijs. Meer dan eens rekenenen bedrijven bovenop de ticketprijs nog kosten voor het boeken, annuleren, opstijgvergunningen, etc. Het is daarom aan te raden om hiernaar te informeren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij hanteren uitsluitend prijzen waar alle kosten in opgenomen zijn.

De beste ervaringsdeskundigen zijn mensen die met een bedrijf hebben gevlogen. Ontdek onze klantenreviews op Google My Business of op Facebook.

Wanneer zij inhoudelijk op jouw vragen reageren, weet je dat het bedrijf oog en aandacht heeft voor haar klanten. Het soort aanpak in service zie je namelijk ook terug tijdens de ballonvaarten.

 In de meeste gevallen is dit een jaar. Een jaar lijkt een lange periode, maar met een beetje pech verloopt je ticket voor je het door hebt! Zo kun je naast een drukke agenda, onvoorziene omstandigheden en slecht weer al snel door je jaar heen zijn. Het is dan wel zo fijn wanneer je de ballonvaart kunt doorschuiven naar een later moment, desnoods een volgend seizoen. Bij ons is dit zeker mogelijk!

Spildooren Ballooning staat voor een persoonlijke, service gerichte aanpak en professionele uitvoering. Of je vaart nu zakelijk of privé is, wij maken van jouw ballonvlucht een geweldige ervaring die je nog lang bij zal blijven. Nog niet geheel overtuigd? Neem eens een kijkje in ons gastenboek en laat je overhalen door onze enthousiaste passagiers. Zij gingen je voor en hebben ons hoog zitten!

Ballonvaart online boeken in provincie antwerpen

Wat Is De Prijs Van Een Ballonvaart?

Zo vind je de prijs van een ballonvlucht in 3 stappen

1. Kies de regio waarover je wilt vliegen

2. Selecteer met hoeveel personen je zal opstijgen

3. Je krijgt een overzicht van de totaalprijs in het winkelmandje